SähköpostiTulosta

Tapahtuman yhteenveto

Nimi:
Joulupukin Juna
Päivämäärä:
lauantai, 2.12. 2017 09.00-18.00
Missä:
Jokioisten Museorautatie - Jokioinen, Humppila
Aihe:
Tapahtumat Jokioisten Museorautatiellä
 Joulupukin Juna

Tapahtuman tarkempi kuvaus

Jo perinteeksi muodostunut Joulupukin Juna ajetaan jälleen lauantaina, 2. joulukuuta. Tänä vuonna tapahtuma on osa virallista Suomi 100 -juhlavuotta, sillä Museorautatien höyryveturi HKR 5, Sohvi, on ensimmäinen itsenäisessä Suomessa valmistunut veturi. Joulukuun alun tapahtumassa juhlitaankin Sohvin ja Suomen 100-vuotista yhteistä taivalta. Kahden höyryveturin vetämät junat liikennöivät Minkiön ja Jokioisten sekä Minkiön ja Humppilan välillä alla mainitun aikataulun mukaisesti.

Edes-takaisten pilettien hinnat:

  • aikuiset 10 euroa (meno-paluu puoli rataa Humppila-Minkiö tai Jokioinen-Minkiö tai päivastoin), 14 euroa (meno-paluu koko rata Humppila-Jokioinen tai päinvastoin)
  • lapset (6-16 vuotta) 5 euroa (meno-paluu puoli rataa Humppila-Minkiö tai Jokioinen-Minkiö tai päivastoin), 7 euroa (meno-paluu koko rata Humppila-Jokioinen tai päinvastoin)
  • alle 6-vuotiaat ilmaiseksi.

Junamatkan hintaan sisältyy lämmin glögi tai mehu sekä joulupipari. Lisäksi joulupukki jakaa junassa makeisia kaikille matkustajille. Minkiön asemalla on jouluaiheista ohjelmaa lapsille ja lapsenmielisille. Tule luomaan kanssamme lämminhenkinen joulutapahtuma, joka sopii kaikille! Ja muistathan kutsua myös ystäviäsi mukaan jouluiselle junamatkalle.

Joulupukin junan aikataulu

Aikataulu julkaistaan myöhemmin vuoden 2017 aikana.

Tapahtumapaikka

Export ICS