Pienryhmälle edullinen tapa matkustaa tilausjunalla on dieselveturin vetämä tilausjunamatka. Dieselveturi vetoiset tilausjunat ovat mahdollisia lumettomana vuodenaikana, sillä talvella rataa ei yleensä aurata. Matkaksi voit valita allaolevista vaihtoehdoista joko ruokalavaunumatkan tai kesäaikana myös grillijunan.

Vihreän dieselveturin vetämä vihreä ruokalavunu violetin iltataivaan alla.

Dieselveturivetoiset tilausjunat isommille ryhmille

Dieseljunien tilausjunahinnasto 1.1.2023 alkaen

Dieselvetoisten tilausjunien hintoihin vaikuttavat junan kulkeman matkan pituus ja viikonpäivä, jolloin juna ajetaan. Halvimpia päiviä ovat launtai ja sunnuntai.

Alla olevassa taulukossa ovat tilausjunien hinnat. Hinta muodostuu aina lähtöhinnasta ja sen päälle tuntihinnasta. Esim menopaluu Minkiö-Jokioinen kestää tunnin ja maksaa viikolla ryhmälle 1200 €. Jokainen lisätunti maksaa 200 €, eli esim Minkiö-Jokioinen-Humppila-Minkiö matka maksaa 1400 euroa. Viikonloppuna vastaavat hinnat ovat 1000 € Minkiö-Jokioinen menoopaluulta ja ja 1200 € koko radan menopaluulta. Viikollakin lähtöhinta voi olla viikonlopun tasoa, mikäli samana päivänä on muita ajoja, joten kysy tarjousta!

  maanantai-perjantai lauantai-sunnuntai
Tilausjuna lähtöhinta (yksi tunti) 1200 € 1000 €
Hinta jokaiselta seuraavalta alkavalta tunnilta 200 € / tunti 200 € / tunti

Dieselveturivetoiset tilausjunat pienryhmille

Tilausjuna neuvostoliittolaisella ruokalavaunulla

Dieselveturin vetämä tilausjuna pienryhmälle (max 16 hlöä) neuvostoliittolaisella ruokalavaunulla. Hinta junalle on 400 € (ei sisällä tarjoiluja). Halutessasi voit tilata kahvi tai lounastarjoilun ruokalavaunumatkallesi.

Grillijuna

Kesä-, heinä- ja elokuussa dieselveturin vetämä grillijuna pienryhmälle (max 16 hlöä) avonaisessa grillivaunussa. Hinta grillijunalle on 400 €. Hinta sisältää lihapiirakkaa, grillimakkaraa, peruna- ja kurkkusalaatti sekä ruokajuomaksi limonadia tai kivennäisvettä. Jälkiruokakahvit / -teet nautitaan paluumatkalla neuvostoliittolaisessa ruokalavaunussa.

Kysy lisätietoja ja pyydä tarjous!

Lisätietoa Jokioisten Museorautatien tilausliikenteestä saat Tilausliikennemyynnistä ja liikennepäällikkö Jussi Tepposelta. Voit kysyä lisätietoja myös mm. ryhmille räätälöidyistä lisäpalveluista kuten ruokailuista.