Jokioisten Museorautatiellä ryhmäsi voi vuokrata käyttöönsä oman vaunun aikataulunmukaisiin juniin. Näin istumapaikat ovat taattuja ja matka sujuu mukavasti tutussa seurassa!

Ryhmille myydään edullisia tilausvaunuja, jotka voidaan liittää kesäsunnuntaisin liikennöiviin museohöyryjuniin. Tilausvaunut ovat tilattavissa kesäkuun alun ja elokuun lopun välisinä sunnuntaina, sekä syysajolauantaina syyskuun puolivälissä.

Ryhmämatka sunnuntaijunassa on unohtumaton kokoemus! Kuva: Jussi Tepponen.

Tilausvaunu- ja -osastohinnasto

Aikataulunmukaisissa junissa ryhmät voivat matkustaa alla olevilla ryhmätariffeilla (myös matkat seisakkeille tai seisakkeilta mahdollisia, kysy seisaketariffeja). Ryhmä voi myös vuokrata oman vain ryhmän käyttöön varatun vaunun. Haluttaessa vaunu voidaan sijoittaa junan päähän, jotta läpikulkuliikenteeltä vältyttäisiin.

Tilausvaunun hinta on 95 e matkan pituudesta riippumatta. Tilausvaunuun mahtuu 20-40 henkeä. Vaunuosaston varaushinta on 50 e matkan pituudesta riippumatta. Vaunuosastoon mahtuu noin 10 henkeä.

Omassa tilausvaunussa tai -osastossa matkustavilla on edellä mainittujen hintojen lisäksi oltava junamatkaan oikeuttava piletti (ryhmätariffit alla).

Syysajopäivän ryhmätariffit 12.9. 2015

Syysajossa 12.9. on voimassa perinteinen syysajopäivän erikoistariffi 14 euroa. Ostettu junapiletti oikeuttaa matkustamaan vaikka koko päivän ja myös kaikissa iltajunisa! Ryhmät saavat tämän erikoispiletin hintaan 11,90 aikuiset ja 7 euroa lapset. Alle 6 vuotiaat lapset matkustavat junassa ilmaiseksi, kun aikuisia huoltajia on vähintään 1 kolmea alle 6 vuotiasta lasta kohti!

Esimerkkejä ryhmätariffista sunnuntaijunissa (ei höyryfestivaaliviikonloppuna)

Matka

Syyajo

7,00 e

11,90 e

Ryhmät, joiden koko on 10 henkeä tai enemmän ovat oikeutettuja alennettuun ryhmätariffiin (alennus 15% normaalihintaisista pileteistä). Oikeus muutoksiin pidätetään. Ryhmätariffi ei ole voimassa Minkiön höyryfestivaaliviikonloppuna.

Oheispalvelut

Ryhmämatkan hintaan kuuluu haluttaessa ilmainen opastus. Matkaan voi tämän lisäksi liittää esimerkiksi  kahvituksen, ruokailun tai vuokrata kokoustilan.

Pyydä lisätietoja

Lisätietoa Jokioisten Museorautatien tilausliikenteestä antaa tilausliikennemyyjä. Voit kysyä lisätietoja myös mm. ryhmille räätälöidyistä lisäpalveluista kuten ruokailuista.