Ryhmän kanssa reissuun

Jokioisten Museorautatieltä saat höyryjunan käyttöösi haluamallasi aikataululla. Voit tilata matkustajajunan ja tehdä ryhmäsi kanssa unohtumattaoman matkan museorautatiellä. Voit myös tilata tavarajunia vaikkapa valokuvaus- tai elokuvantekotarkoituksessa.

Jokioisten Museorautatieltä voit vuokrata käyttöösi oman höyryjunan minä tahansa haluamanasi päivänä touko-syyskuun aikana. Voit aloittaa matkasi miltä tahansa radan asemista tai seisakkeista. Koko matkan ajan käytössäsi on haluamasi junakokoonpano, jota vetää yksi Jokioisten Museorautatien höyryvetureista.

Höyrujuna Huhdinmäessä

Pienryhmälle edullinen tapa matkustaa tilausjunalla on dieselveturin vetämä tilausjunamatka. Dieselveturi vetoiset tilausjunat ovat mahdollisia lumettomana vuodenaikana, sillä talvella rataa ei yleensä aurata. Matkaksi voit valita allaolevista vaihtoehdoista joko ruokalavaunumatkan tai kesäaikana myös grillijunan.

Vihreän dieselveturin vetämä vihreä ruokalavunu violetin iltataivaan alla.

Dieselveturivetoiset tilausjunat isommille ryhmille

Dieseljunien tilausjunahinnasto 1.1.2023 alkaen

Dieselvetoisten tilausjunien hintoihin vaikuttavat junan kulkeman matkan pituus ja viikonpäivä, jolloin juna ajetaan. Halvimpia päiviä ovat launtai ja sunnuntai.

Alla olevassa taulukossa ovat tilausjunien hinnat. Hinta muodostuu aina lähtöhinnasta ja sen päälle tuntihinnasta. Esim menopaluu Minkiö-Jokioinen kestää tunnin ja maksaa viikolla ryhmälle 1200 €. Jokainen lisätunti maksaa 200 €, eli esim Minkiö-Jokioinen-Humppila-Minkiö matka maksaa 1400 euroa. Viikonloppuna vastaavat hinnat ovat 1000 € Minkiö-Jokioinen menoopaluulta ja ja 1200 € koko radan menopaluulta. Viikollakin lähtöhinta voi olla viikonlopun tasoa, mikäli samana päivänä on muita ajoja, joten kysy tarjousta!

  maanantai-perjantai lauantai-sunnuntai
Tilausjuna lähtöhinta (yksi tunti) 1200 € 1000 €
Hinta jokaiselta seuraavalta alkavalta tunnilta 200 € / tunti 200 € / tunti

Dieselveturivetoiset tilausjunat pienryhmille

Jokioisten Museorautatien resiinaretket tarjoavat hauskan liikunnallisen elämyksen yritysten virkistysohjelmaksi, yritysten asiakkaille, polttariporukoille, ja kaikille muille ryhmille, jotka haluavat nauttia resiinamatkasta läpi lounaishämäläisen maaseudun! Resiinoita voi vuokrata myös yksittäin, jolloin retkelle lähtöön riittää kaksi henkilöä. Toki resiina liikkuu melko kevyesti myös yhden henkilön voimin, mutta tällöin vaaditaan kuitenkin hieman enemmän ponnistelua.

Resiinalla on hauska tutustua Jokioisten Museorautatiehen ja kauniisin hämäläisiin maalaismaisemiin! Kuva: Teemu Virtanen.

Jokioisten Museorautatiellä ryhmäsi voi vuokrata käyttöönsä oman vaunun aikataulunmukaisiin juniin. Näin istumapaikat ovat taattuja ja matka sujuu mukavasti tutussa seurassa!

Ryhmille myydään edullisia tilausvaunuja, jotka voidaan liittää kesäsunnuntaisin liikennöiviin museohöyryjuniin. Tilausvaunut ovat tilattavissa kesäkuun alun ja elokuun lopun välisinä sunnuntaina, sekä syysajolauantaina syyskuun puolivälissä.

Ryhmämatka sunnuntaijunassa on unohtumaton kokoemus! Kuva: Jussi Tepponen.

Toukokuussa ja elo-syyskuussa ajetaan koululais- ja päiväkotiryhmille edullisia tilausjunia. Näille ryhmille edestakainen tilausjunamatka välillä Minkiö-Humppila tai Minkiö-Jokioinen maksaa 950 euroa ja välillä Humppila-Jokioinen 1270 euroa.

tilausliikenne

Helpottaaksemme ryhmäsi matkaa Jokioisten Museorautatielle olemme tehneet muutamia ehdotuksia valmiista matkapaketeista. Niistä voit helposti valita haluamasi, tai rakentaa oman matkasi.

Matkapaketin lopullinen hinta riippu monesta seikasta, kuten osanottajamäärästä ja ajankohdasta. Antamamme hinnat ovat viitteellisiä, ole hyvä ja pyydä meiltä tarkempaa hintatarjousta!

Halutessasi voit myös tilata Minkiön aseman kahviosta edullisen kahvituksen, evässämpylän tai piknik-lounaan tilausajoryhmällesi. Kahvit voidaan tarjoilla toiveittesi mukaan joko Minkiön asemalla vanhassa pakaasirakennuksessa olevassa aseman buffetissa, junamatkan aikana tai vaikka kauniissa paikassa radanvarsipiknikkinä.

Minkiön aseman välittömässä läheisyydessä olevasta Kiipun kylätalosta on mahdollista vuokrata pöydillä ja penkeillä varustettu siisti kokoustila 30 hengelle. Kokoustilan yhteydessä on kahvinkeittimellä, jääkaapilla ja mikrouunilla varustettu pieni keittiö. Viereisessä toimistotilassa on kopiokone ja pyydettäessä myös piirtoheitin on käytettävissä.

tilausliikenne

Halutessanne ryhmänne voi vuokrata Minkiön aseman vanhan saunan käyttöönsä. Saunassa on löylyhuone neljälle hengelle, pesuhuone ja pukuhuone, jonne mahtuu noin 10 henkeä. Saunan edustalla on grillipaikka.

Jokioisten Museorautatien Minkiön sauna Kuva: Marko Laine.