Suuresta ennakkokysynnästä johtuen joulupukin juna ajetaan tänä vuonna sekä lauantaina, että sunnuntaina! Lauantaina 1. joulukuuta. Höyryveturin vetämä Joulupukin Juna liikennöi Jokioisten ja Humppilan välillä. Lisäksi liikenteessä on dieselveturin vetämä tonttujuna. Reilun tunnin kestävän edes-takaisen matkan aikana pääset nauttimaan molempien junien tunnelmasta.

Sunnuntaina Joulupukin Juna iikennöi Minkiön ja Jkioisten välillä. Ja mukana on silloinkin ihka oikea joulupukki! Sunnuntain junan aikataulut julkaistaan tällä viikolla.

Junamatkan hintaan sisältyy lämmin glögi tai mehu sekä joulupipari. Lisäksi joulupukki ja tonttuja on junissa mukana jakamassa kaikille junamatkustajille makeisia. Junan vaunuissa kamiinat hohkaavat tunnelmallista lämpöä ja jouluvalaistus luo tunnelmaa.

Minkiön asemalla on jouluaiheista ohjelmaa lapsille ja lapsenmielisille. Lisäksi jouluaiheista myyntiä sekä Minkiön että Humppilan asemilla ja Humppilan aseman halkokatoksessa palvelee myös kahvio.

Tule luomaan kanssamme lämminhenkinen joulutapahtuma, joka sopii kaikille! Ja muistathan kutsua myös ystäviäsi mukaan jouluiselle junamatkalle.